Tujuh Tip Untuk Pastikan Isteri Anda Peroleh Orgasm Yang Hebat Ketika Bersetubuh

4
3643
views

Berikut adalah tujuh tip untuk pastikan isteri anda peroleh orgasm yang hebat ketika bersetubuh.

Pertama

Berikan keselesaan dari segi fizikal dan mental kepada isteri anda. Apabila isteri anda rasa dirinya selamat berada bawah jagaan anda, dia akan lebih bersemangat untuk adakan hubungan seks. Apabila mindanya rasa selesa untuk adakan hubungan seks, dia akan lebih senang untuk datang orgasm. Berusaha sebaik mungkin untuk tenangkan dirinya. Anda boleh cuba untuk tutup lampu dan biarkan suasana romantik itu menggoda nafsu isteri anda.

Kedua

Jangan pendekkan masa foreplay. Panjangkan permainan foreplay sehingga dia datang inzal. Kemudian di tengah – tengah persetubuhan, anda rangsang lagi isteri anda menerusi permainan foreplay sehingga dia datang inzal. Akhirnya nanti pada orgasm atau inzal yang terakhir, isteri anda pasti akan rasa kepuasan yang tidak terhingga.

Ketiga

Rangsang bahagian g – spot isteri anda. Rangsangan yang konsisten akan memberi orgams yang luar biasa pada isteri anda.

cara cara merangsang isteri

Keempat

Siasat perkara yang isteri anda paling terangsang sekali dan fokus untuk memuaskan isteri anda berpandukan perkara tersebut.

Kelima

Ketika berdayung, anda mulakan dengan perlahan. Kemudian, anda lajukan gerakan dan cuba bermain – main kelajuan. Isteri anda pasti tidak keruan dengan tindakan anda ini.

Keenam

Gunakan tangan untuk menjelajahi badan isteri anda. Sentiasa gerakkan tangan anda untuk merangsang bahagian badan isteri anda terutama payudara dan sekeliling puting. Ramas secara perlahan-lahan dan gentel puting dengan penuh kasih sayang. Akhir sekali anda boleh hisap buah dada sehingga isteri mengerang kesedapan. Ini akan meningkatkan lagi tahap orgasm dirinya.

Ketujuh

Rangsang klitoris isteri anda sehingga dia menjerit kepuasan. Boleh gunakan jari anda atau terus menjilat di kemaluannya. Pastikan sebelum lakukan aktiviti ini, faraj isteri dibasuh dengan bersih supaya tidak berbau semasa proses merangsang klitoris/biji kelentik. Lakukan dengan teliti supaya isteri anda selesa dan jangan menggigit kerana kulit di faraj agak sensitif. Hisap dan rangsang berulang kali sehingga isteri anda datang inzal/orgasm.

 

Cara-cara merangsang isteri telah dijelaskan di atas. Semoga anda perolehi kebahagiaan yang diingini. – Abang Z

Baca juga : Tujuh tip seks untuk suami

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here