Tujuh Tip Seks Untuk Suami

0
2588
views
tips seks untuk suami

Sebagai seorang lelaki dan suami, kita seharusnya peka terhadap layanan seksual untuk memuaskan isteri. Di bawah, kami senaraikan beberapa tips seks untuk suami lakukan.

posisi seks

Pertama

Fokus pada perbuatan untuk memuaskan isteri anda berbanding diri anda sendiri. Perbuatan ini secara tidak langsung akan memuaskan diri anda juga pada akhirnya.

Kedua

Gunakan tangan untuk meraba – raba badan isteri anda. Kulit isteri anda sensitif pada haba yang tangan anda keluarkan. Anda sentuh dan biarkan ia kekal lama sedikit di bahagian tertentu, kemudian anda gerakkan pada bahagian lain pula. Isteri anda suka jika anda meraba – raba seluruh badan dia kerana organ rangsangan wanita adalah seluruh badan wanta itu sendiri.

Ketiga

Cari titik sensitif isteri anda. Ia boleh jadi belakang telinga, ketiak, peha bahagian dalam, tumit kaki dan bahagian – bahagian badan yang lain. Titik sensitif adalah bahagian badan yang apabila anda sentuh atau rangsang, ia  akan menerbitkan perasaan sensasi secara seksual pada isteri anda. Anda boleh rangsang bahagian sensitive ini ketika anda bermain foreplay atau sedang berdayung.

Keempat

Lakukan dua hingga tiga rangsangan serentak. Apabila anda merangsang payudara isteri anda, anda rangsang juga bahagian lain seperti mencium atau meraba – raba bahagian badan yang lain. Rangsangan yang kerap dan konsisten pasti akan memuaskan isteri anda.

Kelima

Pancutkan Isteri
Pancutkan Isteri

Berikan dia orgasm sebelum anda memulakan persetubuhan. Adakalanya wanita sangat susah untuk datang inzal apabila bersetubuh. Jadi, anda berikan dia orgasm ketika foreplay untuk memuaskan perasaan seksual dia.

Keenam

Apabila anda bersetubuh, anda variasikan arah tusukan zakar dan kelajuan anda berdayung. Variasi ini pasti akan memberi kepuasan kepada isteri anda. Jika anda kebuntuan mencari posisi seks yang menarik, boleh cuba posisi yang kami sediakan.

Klik Sini

Ketujuh

Sentiasa berani gunakan teknk baru untuk melakukan hubungan seks. Kadangkala apabila anda cuba perkara baru, ister anda pasti akan lebih seronok untuk adakan hubungan seks dengan anda. Anda juga akan rasa lebih sensasi.

Baca seterusnya : Tujuh tip untuk pastikan isteri anda peroleh orgasm yang hebat ketika bersetubuh

Selalu Pancut Awal ? Mungkin ini dapat membantu Klik Sini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here