Tujuh Tip Hubungan Seks Untuk Isteri

0
1526
views
Tujuh tip hubungan seks untuk isteri

Pertama

Beritahu apa yang anda mahu pada suami anda. Tahukah anda suami anda tidak akan tahu jika anda tidak beritahu apa yang bermain di fikiran anda. Beritahu perkara sebenar supaya anda berdua boleh berseronok ketika mengadakan hubungan seks.

Kedua

Kawal kelajuan hubungan seks berlangsung. Jangan biarkan suami anda melakukannya terlalu laju sehingga dia seorang sahaja yang sampai inzalnya. Sedangkan anda belum rasa apa – apa lagi. Jika suami anda bergerak terlalu laju, anda tenangkan dia dengan pujuk rayu anda.

Ketiga

Sentiasa berani mencuba perkara baru. Ambil tahu apa fantasi suami anda dan anda cuba realisaikan fantasi dia.

Keempat

Bersembang lucah dengan suami anda pasti akan memberi pengalaman baru pada setiap hubungan seks anda berdua.

Kelima
Cuba kesan bahagian badan anda yang sensitif. Ada wanita yang cepat terangsang jika si lelaki menjilat ketiaknya. Anda kesan dan beritahu pada suami anda supaya dia boleh merangsang pada bahagian betul.

Keenam

Mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Jika ada masa lapang, ajak suami anda untuk mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Selepa mandi, kulit anda akan lebih sensitif pada sentuhan dan ia pasti akan beri perasaan nikma lebih kepada anda.

Ketujuh

Cuba tewaskan suami anda dengan bersungguh – sungguh. Selain cuba berikan yang terbaik pada suami anda, anda cabar suami anda untuk tewaskan anda.

Baca juga : Tujuh Tip Seks Untuk Suami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here