Tujuh Rahsia Untuk Hasilkan Sensasi Seks Yang Hebat

3
1888
views
posisi seks

Rahsia pertama : Lakukan hubungan seks dengan kerap.

Apabila anda lakukan hubungan seks dengan kerap, anda akan lebih mahir untuk lakukannya. Jadi, nikmatnya akan kian bertambah.

Rahsia kedua : Sentiasa bertukar kombinasi posisi seks.

Posisi seks

Jangan hanya ulang – ulang kombinasi posisi seks yang sama sahaja. Sentiasa tukar posisi supaya sensasi seks anda akan bertambah. Boleh tengok pelbagai posisi seks di sini.

Rahsia ketiga : Teknik.

Sentiasa tambah ilmu teknik mencium dan permainan foreplay. Apabila anda gunakan teknik yang berlainan, nikmat yang terhasil juga berlainan. Hasilnya, sensasi yang terhasil menerui hubungan seks adalah lebih hebat.

Rahsia keempat : Bertukar lokasi.

Sekali sekala, ubah lokasi hubungan seks anda. Jangan malu atau berfikir terlalu kolot kerana ia adalah halal untuk lakukan hubungan seks di mana sahaja asalkan tempat terebut melindungi maruah anda.

Rahsia kelima : Permainan foreplay.

cara naikkan nafsu isteri
Photo: Wikihow

Rangang pasangan melalui permainan foreplay yang menarik dan menggoda. Kadangkala jika anda terlalu penat untuk bersetubuh, anda boleh puaskan pasangan anda melalui permainan foreplay sehingga mereka datang inzal.

Rahsia keenam : Permainan seks.

Anda boleh serikan lagi hubungan seks anda berdua dengan membeli dan menggunakan permainan seks ketika sedang bersetubuh. Boleh tengok di sini .

Rahsia ketujuh : Sentiasa belajar perkara baru.

Sentiasa ikut perkembangan semasa dunia seks kerana pasti ada teknik dan cara baru untuk menyemarakkan lagi hubungan seks anda dan pasangan anda.

 

Penting –> Tujuh Penyebab Ejakulasi Pramatang

Naikkan Nafsu Isteri Anda ? Klik Sini

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here