Tujuh Perbuatan Yang Boleh Menghangatkan Suasana Ranjang Suami Isteri

2
1136
views
tujuh perbuatan menghangatkan suasan ranjang

Pertama

Gunakan minyak urut untuk mengurut pasangan anda. Urut seluruh badan. Selepas itu, biar pasangan anda pula mengurut anda pada seluruh badan. Aktiviti ini membolehkan anda untuk hayati keseluruhan tubuh pasangan anda dan dalam masa yang sama menaikkan nafsu sesame sendiri. Urutlah dengan penuh kasih sayang.

Kedua

Keluarkan apa yang anda fantasikan dari minda anda dan realitikan fantasi tersebut bersama – sama pasangan anda. Ramai orang takut hendak berfantasi kerana merasakan ia adalah perkara yang salah. Namun, fantasi adalah sesuatu yang normal bagi semua orang. Malah, ia lebih sihat untuk anda tunaikan fantasi anda bersama pasangan anda sendiri.

Ketiga

Sentiasa menggoda pasangan anda seperti mana anda selalu menggoda dia semasa sebelum berkahwin.

Keempat

Bermain foreplay dengan pasangan melalui kiriman sms iaitu bermain sms lucah. Hantar pada pasangan anda mengenai tindakan yang bakal anda lakukan pada dia nanti. Pasangan yang membaca akan berimaginasi dan seterusnya akan terangsang dengan anda. Akhirnya hubungan seksual akan lebih menarik dan sensasi.

Kelima

Sentiasa bersikap romantik terhadap pasangan anda. Saling menyuap makanan ketika makan malam pasti akan menghangatkan suasana bilik tidur anda nanti.

Keenam

Sentiasa lakukan semua kerja bersama – sama. Apabila anda selalu bersama walaupun perkara yang kecil, anda akan jadi semakin rapat dan semakin memahami antara satu sama lain. Sudah tentu hubungan anda di ranjang lebih sensasi kerana anda berdua lebih memahami antara satu sama lain.

Ketujuh

Lakukan seks selain di bilik tidur. Kadangkala, anda bersikap nakal dan lakukan hubungan seks di tempat yang selamat tetapi bukan di tempat tidur. Lihat 7 Rahsia Untuk Hasilkan Sensasi Seks Yang Hebat.

PANAS!!! RISAU ZAKAR KECIL ? KLIK SINI

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here