Tiga cara untuk menaikkan nafsu isteri ketika malam pertama.

0
435
views

Adakah anda baru berkahwin dan rasa gementar untuk jalani malam pertama atau melakukan hubungan seks ? Jika ya, artikel ini akan membantu anda. Berikut adalah tiga cara untuk naikkan nafsu isteri bagi pasangan baru berkahwin.

 

Cara pertama : Rangsang semua derianya.

 

Isteri anda boleh terangsang melalui bau – bauan, sentuhan,dan bunyi.  Anda rangsang semua deria isteri anda. Wangikan bilik dengan wangian yang menenangkan fikiran dan menaikkan nafsu. Kemudian, sentiasa ucap kata cinta padanya supaya dia rasa selesa dengan anda. Sentuh isteri anda dengan lemah lembut an penuh kasih sayang.

Apabila isteri anda terangsang menerusi derianya, dia tidak ada jalan keluar selain melunaskan nafsunya bersama dengan anda.

 

Cara kedua : Bergurau senda.

 

Anda tidak perlu kelam kabut atau gelojoh. Mula menggoda dengan bergurau.  Usik isteri anda dengan guraan – guraan nakal di samping mengucapkan kata – kata cinta. Melalui gurauan, isteri anda akan rasa selesa dengan anda dan dia akan mula terangsang untuk adakan hubungan seks.

 

Cara ketiga : Anda tanggalkan pakaian dia.

 

Walaupun isteri anda tiada mood atau takut. Di saat anda tanggalkan pakaian dia dengan penuh hati – hati dan perlahan, rasa hendakkan seks mula datang dalam fikirannya. Di samping anda tanggalkan pakaian dia, anda tanggalkan juga pakain anda. Apabila kedua – dua anda sudah bogel, anda terus cium dan mulakan hubungan seks.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here