Lima tip untuk mantapkan aktiviti foreplay terhadap isteri anda.

1
5597
views

Dalam memulakan sesuatu perhubungan atau tindakan persetubuhan antara anda dan isteri, peranan suami amatlah penting dalam menentukan bagaimana aktiviti seksual itu akan berakhir. Apakah ianya akan berakhir dengan gembira atau dukacita. Di sini kami senaraikan beberapa tips untuk mantapkan foreplay anda ketika ingin mengadakan hubungan seks.

 

Tip pertama : Mulakan foreplay dari luar bilik lagi.

Pikat isteri anda dari luar lagi seperti menegur dia dengan kata – kata lucah atau anda meraba – raba dia. Dukung isteri anda ke dalam bilik juga boleh merangsang isteri anda. Jika proses godaan ini berjalan lancar, anda pasti akan terkejut dengan tahap agresif isteri anda di ranjang.

 

Tip kedua :Berkomunikasi  dengan isteri anda.

Tanya isteri anda di bahagian mana dia suka di sentuh dan di bahagian mana yang dia tidak suka di sentuh. Lebih elok untuk berkomunikasi dari syok sendiri sahaja.

 

Tip ketiga : Ambil masa

Foreplay tidak akan menjadi jika anda gopoh. Ambil masa untuk merangsang isteri anda kerana wanita memang lambat sedikit untuk terangsang. Teruskan foreplay sehingga anda dapati vaginanya basah. Apabila vaginanya mulai basah, dia sudah mula terangsang dan anda boleh mulakan aktiviti bersetubuh.

 

Tip keempat : Beri peluang pada isteri untuk blowjob zakar anda.

Ada di kalangan wanita akan lebih teransang jika dia dapat merangsang anda. Biarkan dia blowjob dan ketika itu, anda pujilah perbuatan dia untuk menambah lagi perasaan seksual dalam diri isteri anda.

Tip kelima : Lakukan foreplay secara bersungguh – sungguh.

Buang segala tekanan dan lakukan foreplay bersungguh – sungguh terhadap isteri anda. Fokus sepenuhnya fikiran untuk memuaskan isteri anda.

 

Baca juga : Lima urutan posisi yang sesuai di gunakan pada malam pertama

Alatan Seks Yang Mungkin Anda Perlukan Klik Sini

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here