Kebenaran mengenai ejakulasi wanita.

0
279
views

Ejakulasi, datang inzal atau orgasm adalah perasaan puas yang hanya dapat di capai menerusi hubungan seks atau rangsangan seksual. Berikut, adalah fakta mengenainya.

 

 

  1. TUjuan sebenar wanita alami perasaan datang inzal adalah tidak jelas. Ini kerana, lelaki apabila datang inzalnya akan melepaskan sperma manakala bagi wanita pula tiada apa yang jelas terjadi apabila mereka datang inzal.

 

  1. Klitoris atau biji kelentiit adalah antara bahagian badan yang paling sensitive sekali. Namun, di sebalik itu tiada yang jelas mengenai fungsi bahagian tersebut selain untuk menerima ransangan seks.

 

  1. Wanita boleh menipu lelaki bahawa mereka sudah datang inzal kerana tiada perkara yang jelas menunjukkannya berlaku. Ada wanita yang memancut keluar air apabila datang inzal. Namun, ada wanita yang terpancut airnya tetapi mereka tetap tidak datang lagi inzal dan inginkan hubungan di teruskan kerana ingin sampa inzal.

 

  1. Untuk mencapai orgasm, wanita tidak semestinya perlu adakan hubungan seks kerana kadangkala sentuhan di payudara dan ciuman di mulut sudah memadai untuk mereka datang inzal. Jadi, tiada bukti jelas apakah sebenarnya perkara yang membawa kepada ejakulasi wanita

 

  1. Kunci kepada wanita untuk alami orgasm yang hebat adala kebolehan dia untuk relaks dan berikan segalanya ketika mengadakan hubungan seks. Perasaan selesa dan kasih sayang serta terangsang akan membuka dirinya untuk alami ejakulasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here