AWAS! Laman ini hanya untuk lelaki yang berumur 18 tahun dan ke atas sahaja. Kalau anda belum cukup umur, pergi main jauh-jauh, syuh…!

 

Usah biarkan diri anda rasa rendah diri dan mengecewakan pasangan anda akibat saiz zakar anda tidak seperti yang diidam-idamkan oleh isteri atau bakal isteri anda. Laman web ini akan bantu anda selesaikan dilema tersebut. Sila baca segala apa yang terkandung dalam laman ini…

Dari Meja Laptop: Wan Sufi
Tarikh:

RE: Bagaimana Anda Boleh Tambah Saiz Zakar Anda Sehingga Membuatkan Isteri Anda Puas Dan Bahagia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Para Suami & Sahabatku,

Sudah pastinya anda sebagai suami ingin isteri anda sentiasa berasa bahagia dalam hubungan rumahtangga anda. Ini juga termasuk hubungan intim anda berdua.

Bayangkan jika tiap kali anda melakukan hubungan intim bersama isteri tercinta anda, dia langsung tidak berasa puas dan hanya kecewa. Dalam kata lain, anda seorang saja yang puas.

Oh, bukankah itu suatu perkara yang memalukan?

Anda telah gagal dalam melunaskan tanggungjawab untuk memenuhi tuntutan nafkah batin isteri anda.

Tahukah anda, majoriti wanita di Malaysia ini tidak puas ketika di ranjang. Hal ini juga boleh terjadi ke atas isteri anda sendiri.

Berikut adalah buktinya, saya bukan hanya sekadar 'bercakap kosong'. Bukti ini diambil dari keratan akhbar Kosmo:

 

Klik Untuk Sumber Rujukan


Banyak sebenarnya faktor yang menyebabkan isu ini terjadi.

Terus terang saya katakan tanpa sebarang berselindung, salah satu faktornya ialah SAIZ ZAKAR suami mereka yang pendek, kecil dan kurang memuaskan!

Anda tak percaya?

Kalau tak percaya, saya cabar anda untuk bertanyakan secara terus kepada isteri anda. Minta dia jawab dengan penuh ikhlas dan tanpa berselindung.

Kalau dia cakap, anda punya dah cukup besar, memang dia sedang menipu anda. Wanita ni memang hatinya amat sensitif dan lembut. Mereka sentiasa ingin menjaga hati anda agar anda tidak terluka.

Begitu juga bagi anda yang mungkin masih bujang dan belum berkahwin. Adakah anda benar-benar yakin yang anda mampu memuaskan bakal isteri anda? Adakah anda yakin anda sudah mempunyai saiz zakar idaman bakal isteri anda tersebut?

Jika anda masih kurang yakin, maka anda wajib teruskan bacaan anda di laman ini.

Berkenaan dengan persoalan saiz zakar idaman, berikut saya ingin berkongsi bersama anda mengenai satu hasil kajian yang amat menggemparkan dan mampu membuatkan anda tersedar.

Mari kita lihat kaji-selidik sebenar tersebut  yang telah saya sendiri jalankan...

Baru-baru ini saya telah menjalankan satu survey melalui laman web saya di www.PakarZakar.com.

Saya rasakan saya patut kongsikan hasil survey tersebut demi kebaikan anda dan masa depan hubungan suami-isteri anda. Memang telah terbukti, saiz zakar amat dititik-beratkan oleh sebahagian besar pasangan suami-isteri di Malaysia ini.

Berikut adalah antara hasil survey tersebut:

 

Soalan di atas bertanyakan responden sebagai lelaki, berminat untuk membesarkan saiz zakar mereka.

92.9% daripada mereka mengatakan mereka sangat berminat!

Ini bermakna, hampir semua lelaki telah mula sedar akan kepentingan untuk membesarkan saiz zakar mereka demi kebahagiaan rumahtangga mereka. Bukankah anda juga patut sependapat seperti mereka?

Ini pula soalan survey yang bertanyakan berapakah saiz zakar idaman bagi wanita dan isteri di Malaysia. Jom kita lihat:

 

Anda sudah lihat kan?

Kesimpulannya, mereka semua inginkan saiz zakar yang besar, panjang dan paling kurang 8 inci.

 

Hal Dalam Bilik Tidur Boleh Menjadi Punca Rumahtangga Anda Tidak Mampu Kekal Bahagia

 

Dalam melayari bahtera rumahtangga anda, suami merupakan nakhoda dalam memastikan rumahtangga tersebut sentiasa terus kekal bahagia. Kebahagiaan rumahtangga bukan sahaja dari segi zahir iaitu yang berkaitan dengan hubungan seharian anda berdua, ianya juga termasuk hubungan dari segi emosi dan seksual.

Aspek hubungan intim dan seksual tidak boleh anda pandang remeh.

Akan ada kalanya anda akan lalui pengalaman berikut, atau lebih parah lagi memang inilah dilema-dilema yang sedang dilalui oleh anda dan isteri tersayang anda:

 

Anda tidak memiliki saiz zakar yang mampu memberi kepuasan SEBENAR kepada isteri tercinta anda.
Tiap kali bila 'bersama' isteri anda, isteri anda terseksa secara batin kerana tidak mempu merasa keseronokan dan nikmat seperti yang dia idamkan. Pendek kata, anda seorang sahaja yang puas, isteri anda tidak pada hakikatnya!
Isteri anda secara diam-diam tanpa pengetahuan anda (kerana ingin menjaga hati dan perasaan anda) berasa amat kecewa dengan performance anda di atas ranjang. Anda memang tak perform.
Sudah lama hingga bertahun-tahun lamanya isteri anda sejak kahwin dengan anda, dia tidak mampu mencapai klimaks dan orgasma. Tidak pernah pun dalam hidupnya merasa bagaimana dan apakah itu orgasma. Memang anda sebagai suami patut malu.

 

Semua dilema di atas berpunca dari diri anda sendiri yang tidak ambil berat soal tahap 'kelakian' anda sendiri. Anda sedar anda mempunyai saiz zakar yang kecil, pendek dan tidak mampu memberi kepuasan maksima kepada isteri anda.

 

Saiz Zakar Memang Memainkan Peranan Besar Dalam Hubungan Rumahtangga Anda Berdua

 

Anda kini sudah mula sedar dan rasakan 'kelakian' anda mula tergugat akibat kekurangan anda memiliki saiz zakar yang kurang memuaskan isteri anda.

Bukan itu sahaja, malah anda rasakan dan berfikiran:

 

Zakar anda ketika menegang bengkok dan tidak lurus. Ini yang menyebabkan isteri anda tidak dapat merasa nikmat sepenuhnya ketika hubungan persetubuhan anda berdua.

Anda tak confident dengan ubat-ubatan yang bersepah di jual di pasaran dan kaki-kaki lima. Katanya boleh buatkan anda 'tahan lebih lama'. Tapi anda tak yakin sebab takde sijil kelulusan dari Kementerian Kesihatan. Atau mungkin anda dah cuba, tapi hasilnya memang menghampakan dalam kata lain, 'hampeh aje'.

Kurang yakin dengan pelbagai minyak-minyak urut yang mengarut. Takut nanti kalau tersalah urut, lain pula yang terjadi terhadap 'kelakian' anda tu.

Tak mampu untuk buat pembedahan membesarkan zakar yang berharga berpuluh ribu Ringgit. Anda sedar anda tak ada duit banyak itu. Tambahan lagi takut akan risikonya dan kesan sampingan dikemudian hari.

Anda malu untuk bertanyakan masalah dan mendapat kepastian tentang saiz zakar anda kepada rakan-rakan atau orang terdekat dengan anda. Malu la bro nak cerita-cerita pasal ni dengan orang lain.

Takut anda 'syok sendiri' aje beranggapan saiz zakar anda memang sudah cukup besar, tapi hakikatnya ianya kurang dari saiz zakar yang normal.

Tahap keyakinan diri anda mula menurun. Anda mula rasa merendah diri akibat tidak memiliki saiz zakar yang diidam-idamkan oleh pasangan anda.

 

"Sudah, sudah, sudah! Aku dah tak larat nak dengar semua masalah alat kelamin ni" kata anda dalam hati.

Usah risau, sebenarnya anda memang boleh atasi segala dilema di atas.

Anda kini boleh membuatkan isteri atau bakal isteri anda berkata kepada anda tiap kali hubungan intim anda berdua, "Abang memang hebatlah, ayang betul-betul puas dan sayangkan Abang sangat-sangat".

Oh, tidakkah anda mahu itu menjadi impian anda?

Tentu diri anda akan berasa lebih yakin dan berasa anda memang benar-benar telah tunaikan tanggungjawab pemberian nafkah batin isteri anda dengan penuh sempurna. Hidup anda akan berasa lebih tenang tanpa sebarang tekanan.

Semua ini dapat anda capai dengan bantuan ...

 

Power Extender - Mampu Membuatkan Anda Dikagumi Isteri Setiap Kali Di Ranjang!

 

 

Jom tonton 'video panas' berikut:

 

Mari kita lihat dengan lebih jelas alat yang mampu membantu anda menjadi suami yang gagah perkasa idaman isteri anda setiap masa:

 

 

Tentu anda bertanya, apakah itu sebenarnya Power Extender ini dan sejauh manakah ianya dapat membantu menjadikan anda suami yang mampu memberi kepuasan seks di ranjang.

Berikut adalah secara amnya mengenai apakah dia Power Extender:

 

Ia menggunakan teknik regangan di mana regangan lembut pada zakar secara konsisten akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambahkan diameter dan kepanjangan zakar anda. Ia telah terbukti berkesan hasil kajian pakar-pakar sakit tuan seluruh dunia.

Saiznya sungguh kecil. Ia hanya sekecil tapak tangan dan mudah dibawa ke mana-mana. Anda boleh memakainya di dalam seluar anda lalu pergi ke tempat kerja anda. Tiada siapa akan tahu anda sedang memakai Power Extender.

Ia pada mulanya dicipta oleh pakar sakit tuan Dr. Canavarro. Ia telah digunakan oleh ribuan pengguna di USA yang ingin menambah saiz zakar mereka. Kini anda tidak perlu berbelanja besar melakukan pembedahan yang menyakitkan hanya semata-mata untuk zakar yang besar.

Power Extender telah terbukti mampu menambahkan saiz zakar anda tanpa pembedahan, tanpa perlu makan pil, dan tanpa perlu mengurut.

 

Bagaimana Pula Power Extender Ini Digunakan?

Rajah di bawah menunjukkan langkah demi-langkah-langkah bagaimana anda boleh menggunakan Power Extender ini. Ianya memang sungguh mudah dan langsung tidak menyakitkan:

 

 

 

Usah risau, dengan setiap pembelian pek Power Extender ini, anda akan dibekalkan sekali dengan manual bercetak yang lebih jelas langkah-demi-langkah bagaimana cara untuk menggunakannya.

 

Power Extender Mampu Membantu Anda Menjadi Lelaki Sejati Dan Memberi Kebahagiaan Abadi Kepada Isteri Anda

 

Mari kita lihat pula kelebihan-kelebihan dan manfaat yang bakal anda perolehi dengan bantuan Power Extender ini:

 

Penggunaan Power Extender adalah kaedah tanpa sebarang pembedahan yang berisiko tinggi untuk menambahkan panjang zakar anda sehingga 3-4 inci tambahan. Ianya secara purata mampu memberi hasil yang positif ini dalam masa 6 bulan sahaja. Anda mampu tambahkan saiz zakar anda dalam masa yang singkat tanpa sebarang kesakitan.

  Berikut adalah gambarajah yang menunjukkan jangka-masa untuk zakar anda memanjang ke saiz idaman pasangan anda:-

 

Konsepnya mudah sahaja iaitu Power Extender ini akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambahkan diameter dan kepanjangan zakar anda.

Dalam pada masa yang sama juga, lebar atau diameter zakar anda akan turut bertambah. Dengan Power Extender, pertambahan saiz adalah secara sekata. Panjang dan lebar akan bertambah secara serentak.

Mudah dipakai tanpa perlu melakukan sebarang senaman yang menyukarkan. Anda boleh lupakan segala Senaman Urut Batin la, Senaman Kegel la atau apa-apa jenis senaman yang buatkan anda pening kepala untuk melakukannya.

Penyelesai masalah zakar anda yang bengkok. Ia mampu membetulkan dan meluruskan kembali bentuk zakar anda agar bentuknya lebih sempurna. Setelah zakar anda kembali lurus, ini akan membuatkan isteri akan merasa lebih nikmat dan sedap ketika persetubuhan dilakukan bersamanya.

 

Jom kita lihat dengan lebih jelas bagaimana Power Extender mampu meluruskan kembali zakar anda:

Membuatkan anda mampu bertahan lebih lama ketika di ranjang dan memberikan pengalaman hubungan intim yang lebih nikmat dan puas. Bukan sahaja diri anda malah pasangan anda turut akan lebih seronok dan kagum dengan saiz zakar anda yang besar dan panjang.

Mampu memperbaiki hubungan seksual anda yang semakin hambar. Jangan terkejut lepas anda gunakan Power Extender ini, isteri anda akan berkata kepada anda,"Ayang nak lagi Abang, please boleh tak". Kemudian dia turut akan berkata kepada anda,"Ayang rasa puas sangat Abang, thank you ye."

Hasil daripada penggunaan Power Extender ini ialah bersifat KEKAL. Anda hanya perlu gunakannya sekali, dan zakar anda tidak akan sesekali kembali kepada saiz zakar anda kecil dan pendek tu. Bukan seperti makan pil. Kalau makan pil belum tentu kesannya akan kekal selama-lamanya.

Amat mudah digunakan tanpa sebarang rasa sakit dan risiko.

 

Wah, memang seronok dan bahagia jika kesemua impian anda di atas memang benar-benar menjadi kenyataan bukan?

Mungkinkah anda masih belum yakin atau percaya akan keberkesanan Power Extender ini.

Jika anda masih belum percaya lagi, berikut adalah bukti sebenar real-life proven case study hasil kajian yang pernah dilakukan oleh pakar-pakar perubatan Antarabangsa sendiri...

Sebelum itu, masukkan Nama dan Email anda di bawah untuk menyertai newsletter PakarZakar.com secara PERCUMA. Pelbagai tips berkaitan hubungan intim akan diberikan kepada anda secara percuma:

 

PUNCA ZAKAR LELAKI KECIL & LEMAH

 

MasukkanNama dan EmailUntuk Download Laporan Percuma di Atas

Nama:
Email:

Maklumat anda dijamin selamat

 

Anda Masih Tak Percaya Dengan Power Extender?

Hasil kajian berikut telah dijalankan oleh Dr. Jorn Siana, seorang Pakar Perubatan di Copenhagen.

Hasil case-study dan cubaan menggunakan Power Extender tersebut telah mendapati kesemua pengguna Power Extender telah mengalami peningkatan saiz zakar mereka sebanyak 2.8 cm (1.1 inci) secara purata hanya selepas 1 setengah bulan sahaja!

Berikut adalah keputusan tersebut:

Kini memang sudah terbukti. Tiada sebarang alasan lagi untuk anda tidak yakin dengan Power Extender.

Oh, adakah anda masih tidak percaya lagi?

Ya, memang saya faham. Bukan mudah sebenarnya untuk kita percaya. Memang saya turut berfikiran seperti anda. Saya pun seperti anda, tidak ingin 'ditipu' dengan janji-janji manis ini.

Akan tetapi, inilah hakikat sebenar kehebatan Power Extender.

Jika anda masih tidak percaya, mari saya kongsikan bersama anda beberapa testimonial daripada mereka yang telahpun menggunakan Power Extender ini.

AWAS, mungkin imej-imej yang bakal anda saksikan berikut boleh membuatkan anda terkejut.

Berikut adalah testimonial-testimonial yang saya maksudkan.

 

Hasil Mereka Yang Telah Berjaya Menggunakan Power Extender

 

Amaran 18 SX : Imej yang akan didedahkan ini adalah imej sebenar. Sila pastikan anda adalah kategori umur 18 tahun ke atas. Klik link dibawah untuk melihat imej.

TESTIMONIAL PERTAMA

PakarZakar.com

Amaran 18 SX : Imej yang akan didedahkan ini adalah imej sebenar. Sila pastikan anda adalah kategori umur 18 tahun ke atas. Klik link dibawah untuk melihat imej.

TESTIMONIAL KEDUA

PakarZakar.com

Amaran 18 SX : Imej yang akan didedahkan ini adalah imej sebenar. Sila pastikan anda adalah kategori umur 18 tahun ke atas. Klik link dibawah untuk melihat imej.

TESTIMONIAL KETIGA

PakarZakar.com

 

Pelaburan Kecil Anda Untuk Menjadi Suami Yang Mempu Membahagiakan Isteri Di Ranjang Selamanya

 

Dengan memiliki Power Extender ini, ianya merupakan langkah anda yang paling bijak dalm usaha anda membesarkan saiz zakar anda seterusnya memberi kepuasan dan kebahagiaan yang sempurna kepada isteri tercinta anda.

Usah biarkan saiz zakar anda menjadi penghalang dan penggugat kebahagiaan rumahtangga anda di kemudian hari.

Jangan sampai 'nasi sudah menjadi bubur' rumahtangga anda musnah dek kerana masalah bilik tidur yang tidak selesai.

Anda boleh dapatkan dan memiliki set lengkap Power Extender pada hari ini dengan pelaburan kecil sekali seumur hidup anda hanya RM917 RM180 sahaja.

Jika anda bandingkan, pelaburan dan simpanan wang yang anda perlukan hanyalah RM0.49 sen sehari dalam masa setahun.

Aduh, tidakkah anda rasakan jumlah tersebut teramatlah kecil jika hendak dibandingkan dengan nilai sebenar yang bakal anda perolehi daripada kebahagiaan hubungan intim anda bersama isteri anda?

Malah, kalau dibandingkan lagi dalam masa sebulan, harga RM180 tersebut samalah juga dengan harga langganan Astro anda. Apalah salahnya anda korbankan sebulan bil Astro anda tu demi mengecapi kebahagiaan hidup rumahtangga anda bersama isteri buat selamanya.

Pelaburan anda ini hanya sekali sahaja.

 

 

 

 

 

Klik butang tempahan di bawah untuk buat tempahan Power Extender sekarang!

 


Nanti Dulu Bro! Jangan Buat Tempahan Lagi ...

Oops, saya tahu anda sudah tak sabar untuk memiliki Power Extender ini.

Sebelum itu, saya ada tawaran terbaik untuk anda. Ianya merupakan tawaran bonus-bonus tambahan yang bermanfaat buat anda. Semuanya saya akan berikan kepada anda secara PERCUMA sahaja, tanpa sebarang kos tambahan.

Anda boleh dapatkan bonus-bonus tambahan berikut dengan setiap tempahan Power Extender anda dalam masa 24 jam dari sekarang.

Jom kita tengok apakah bonus-bonus yang dimaksudkan tersebut:

 

BONUS #1: Tom Hubbard - All About Penis Enlargement.

 

Bernilai RM40

BONUS #2: Video Cara Pakar Membesarkan Zakar

 

Bernilai RM97

BONUS #3: Khidmat Support Sepanjang Hayat

Anda turut akan mendapat khidmat sokongan pelanggan SEPANJANG HAYAT daripada saya.

Anda boleh bertanyakan kepada saya apa sahaja masalah atau kemusykilan anda. Hubungi saya terus tak kira samada melalui telefon, SMS, email atau chatting.

Kepuasan anda adalah keutamaan kami.

Bernilai RM500

BONUS #4: Kad VIP Keahlian Ekslusif Pakar Zakar.

Anda akan diberi keahlian seumur hidup akses ke dalam ruangan VIP. Di situ anda akan mendapat pelbagai tips, panduan dan info tentang hubungan intim rumahtangga serta bagaimana anda boleh mendapatkan kehidupan seksual yang sihat dan bahagia sepanjang hayat bersama pasangan tersayang anda.

Bernilai RM197

 

Jaminan Wang Dikembalikan 90 Hari

Dengan setiap pembelian Power Extender ini, anda akan mendapat jaminan kepuasan selama 90 hari atau wang anda akan dikembalikan.

Bermula dari hari pertama anda mendapatkan Power Extender ini dan dalam jangka masa 3 bulan, jika anda rasakan anda tidak berpuas-hati atau rasa 'tertipu' dengan saya, saya akan pulangkan wang anda.

Email kan sahaja atau hubungi saya dalam masa 3 bulan tersebut, nyatakan mengapa anda tidak berpuas hati dan saya akan bagi balik wang RM180 anda TANPA banyak soal!

 

Buruk Padahnya Jika Anda Lepaskan Peluang Ini


Terus-terang saya katakan, jika anda masih bertangguh dan tidak berusaha untuk dapatkan Power Extender ini demi meningkatkan lagi saiz zakar anda, anda bakal menuju ke jalan kehancuran rumahtangga anda.

Jika anda masih 'berdegil' membiarkan sahaja zakar anda dalam keadaan yang tidak memuaskan isteri anda tu, memang teruklah akibatnya nanti:

Anda akan dituduh oleh isteri anda sendiri bahawa anda tidak mampu memuaskan keinginan sebenar dia dalam hubungan intim bersama. Anda dianggap tidak mampu memberi nafkah batin dengan sempurna kepada dia.

Jiwa isteri anda akan memberontak secara dalaman. Lama-kelamaan tidak mustahil ianya akan meletus hingga boleh menyebabkan rumahtangga anda dilanda krisis besar.

Anda dan pasangan anda akan mudah bergaduh jika membincangkan soal hal-hal berkaitan 'bilik tidur'.

Sebagai seorang suami, anda pastinya akan berasa malu besar dan jatuh air muka anda akibat tidak mampu memberi kepuasan seks kepada isteri anda. 'kelelakian' anda akan tercalar.

Anda akan jealous dan cemburu tengok kehidupan rakan-rakan anda yang bahagia kerana mereka semua berbangga mampu memuaskan isteri mereka masing-masing. Anda adalah seorang suami yang gagal!

Oleh itu, anda perlu dapatkan sekarang Power Extender bagi mengelakkan anda terjerumus ke dalam masalah-masalah di atas.

 

Pelaburan Berbaloi Demi Kehidupan Rumahtangga Anda Yang Bahagia Hingga Akhir Hayat

 

Jika anda lihat semula nilai sebenar bagi keseluruhan pakej Power Extender ini bersama-sama bonus tambahan yang bakal anda miliki adalah RM917 (RM180 + RM40 + RM500 + RM197) kesemuanya.

Memang mahal!

Akan tetapi, demi melihat kebahagiaan hubungan intim anda, saya berikan anda harga potongan yang mampu milik iaitu hanyalah RM917 RM180 sahaja.

Cumanya ada berita buruk di sini. Ada kemungkinan besar saya akan tarik balik tawaran bonus-bonus tambahan tersebut pada bila-bila masa sahaja.

Anda perlu bertindak dengan cepat dan pantas untuk melakukan tempahan serta memiliki Power Extender ini bersama bonus-bonusnya sekali.

 

 

 

 

 

 

Klik butang tempahan di bawah SEKARANG sebelum anda terlambat !!!

 


 

Ikhlas,

Wan Sufi

Admin Pakarzakar.com

www.pakarzakar.com

 

 

P.S. Adakah anda benar-benar yakin saiz zakar anda sudah cukup sempurna untuk memberi kepuasan sebenar kepada isteri anda di ranjang? Ingat statistik 73% wanita Malaysia tidak [uas seks. Jangan jadikan saiz zakar anda yang kecil penyebab isteri anda tidak puas bersama anda. Dapatkan Power Extender dengan segera bagi menambahkan saiz zakar anda.

P.P.S. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan keseluruhan pakej lengkap Power Extender yang bernilai RM917 pada potongan harga diskaun hanya RM180 sahaja. Klik sini untuk buat tempahan sekarang.

P.P.P.S. Bayangkan anda mampu membuatkan isteri anda berkata, "Abang memang hebat!" tiap kali anda bersama isteri anda di ranjang. Anda mampu menjadikannya suatu realiti dengan bantuan Power Extender. Klik sini untuk menjadi suami dikagumi isteri.

 

 

Tempah | Hubungi | Home | Affiliate